professionele beelden

-op grote hoogte-

Drone video laten maken

Bruska Studio bied je de mogelijkheid om een professionele drone video te laten maken van uw bedrijf. Met behulp van een drone zorgen wij voor een spectaculaire weergave. Luchtvideo van Bruska Studio geeft een unieke blik van boven. Onze video drones kunnen worden ingezet bij de productie van bedrijfsfilms, websites, bruiloften en evenementen. De luchtvideo die met een drone wordt gemaakt is origineel, onderscheidend, dynamisch en trekt direct de aandacht van de kijkers. Vanuit de lucht krijg u een prachtig overzicht en ziet u luchtbeelden die u niet eerder heeft gezien. Drone video produceren wij in professioneel ultra HD/ 4K formaat. Graag vertellen wij u alles over de mogelijkheden van drone films en hoe wij voor een scherpe prijs binnen uw budget een videoproductie kunnen vormgeven!

beelden

voordelen van drone film

Drone opnames in bedrijfsfilms

Naast de expertise voor het maken van luchtvideo’s kunnen we ook een complete bedrijfsfilm maken met een drone. Wij leveren op maat gemaakte bedrijfsfilms, promotiefilms en aftermovies ondersteund door luchtvideo. De combinatie van drone video en video vanaf de grond gefilmd is uitermate sterk. Het geeft jouw videoproductie een extra boost en zal beter blijven "hangen" bij de kijker.

Een grote toegevoegde waarde is dat wij jouw video geheel kunnen editen naar je wensen. Nadat alle beelden zijn gefilmd werken we jouw drone video verder af in onze editstudio. Hier hebben we alle materialen voorhanden die nodig zijn om een professioneel en creatief drone filmpje te maken met veel oog voor detail en schoonheid. Drone opnames kunnen afgeleverd worden in verschillende video formaten, geschikt voor televisie, film, websites, Youtube en Facebook.

werkwijze voor complete drone video

CONCEPT

Gaat het om een algemene impressie van het bedrijf zelf? Willen we een product of dienst in beeld brengen? Wij denken graag met u mee

DRONE

Bruska Studio’ creëert adembenemende beelden die met een normale camera of zelfs helikopter onmogelijk zijn. Wij brengen het bedrijfspand, de omgeving of het magazijn in beeld als nooit tevoren.

VIDEO

Naast drone opnames filmen wij ook met reguliere camera’s die de hoogste kwaliteit garanderen. zo filmen wij met de Blackmagic die fantastische 4K kan schieten en een DJI stabilizer voor dynamische beelden.

MONTAGE

Is de wens een volledig afgeleverde bedrijfsfilm van begin tot eind? Bruska Studio kan van concept uitwerking tot de volledige video montage doen. Inclusief sound en animaties.

Hoe gaan we te werk

We denken graag mee in de mogelijkheden