VEELGESTELDE VRAGEN

Bedrijfsfilm

Dit is een van de meest gestelde vragen, maar het is helaas ook een vraag waar wij geen antwoord op kunnen geven, wel een indicatie. De investering is afhankelijk van de wensen, eisen en technische en financiële mogelijkheden zijn er vele manieren om bedrijfsfilms te maken. De ene bedrijfsfilm kan in 1 draaidag opgenomen worden, de andere is wellicht meer dagen nodig. Voor een -ruwe- indicatie of juist pakket prijs waardoor je voorafgaand een vast bedrag kan afspreken en vaste filmuren verwijzen wij graag door na onze video pakketten.
Wij nemen ook luchtbeelden met een drone zowel Ultra HD kwaliteit als 4K kwaliteit
Wij werken met de meest geavanceerde camera’s die er op dit moment zijn van Blackmagic 4K. We kunnen films in professionele FULL HD of 4K (RAW) draaien. Tevens hebben we ook de mogelijkheid om het te filmen in een mooie slow-motion voor een extreem smooth-effect.
Nee, helaas monteren wij geen beelden van externe partijen. Wij streven erna om een hoogstaande video te leveren. Om kwaliteit te bewaken hebben wij hiervoor gekozen.
Dit is moeilijk te zeggen, want het heeft met het verhaal te maken en wat de klant wenst. Bij spoedklussen, mits er snel geschakeld kan worden kunnen we een film binnen 1 of 2 weken opleveren. Voor een helder beeld van onze werkwijze verwijzen wij graag door na ons stappen plan.
Wij raden aan om onder de twee minuten video te blijven om het flitsend te houden. De meeste films die wij maken zijn maximaal 1 minuut. Echter kan het ook voorkomen dat bij bepaalde projecten juist een langere speelduur handig is. Dit heeft te maken welke inhoud erin moet, het op basis hiervan ken je bepalen hoelang de daadwerkelijke lengte word.
Ja, wij zijn beschikbaar door heel Nederland.
Ja, dat kan zeker. Wij horen graag om wat voor product het gaat en of dat haalbaar is.

voor extra vragen neem contact met ons op

bruiloft

Ja, indien jullie bepaalde wensen hebben dan kunnen we die vooraf doornemen zodat wij hier op de dag zelf rekening mee kan houden.
Nee, Bruska Studio beschikt over voldoende ervaring om alleen de mooiste shots te verwerken in de montage. Vooraf bepaalde wensen doorgeven kan uiteraard wel.
Ja, tijdens de ceremonie wordt alles opgenomen en tevens lopen wij rond om mooie momenten vast te leggen.
Een kleine aanbetaling is verplicht, zodat jullie en Bruska Studio zekerheid hebben dat het door gaat. Als het door privéomstandigheden onze afspraak niet doorgaat dan ontvang jullie de aanbetaling terug.
De prijzen zijn inclusief BTW. De eventuele reiskosten zijn variabel (reisuren), dit wordt tevens besproken tijdens het kennismakingsgesprek
Wij filmen met een cinema camera op verschillende kwaliteiten zoals FULL HD, Ultra HD, 4K en 4K RAW
Het hangt af van je planning en tijd, indien dit wenselijk is kunnen we dit bespreken in een kennismakingsgesprek.
Ja, dat is mogelijk.
Precies zoals jullie dat willen, op jullie verloving of trouwdag zijn wij onzichtbaar. Wij doen meer dan foto/videografie. Op jullie mooiste dagen gaan wij jullie op gemak stellen zodat alles natuurlijk uit komt te zien.
Dat verschilt. Het hangt af van hoe lang wij op je bruiloft aanwezig zijn, de hoeveelheid gasten en de momenten die zich voordoen. Op de ene bruiloft gebeurt meer dan op de andere en dat heeft invloed op het aantal foto’s. Wij proberen zo veel foto's te maken.
Wij rekenen altijd extra €50,- voor een album van 20 pagina's indien afgesproken is. Mocht het later door omstandigheden niet door gaat, dan word het bedrag teruggestort.
De onbewerkte foto’s zijn gemaakt in een formaat (RAW) dat je niet zonder speciale software kunt bekijken. Bovendien moeten er diverse handelingen worden verricht om deze bestanden kwalitatief geschikt te maken en om te zetten in een gangbaar formaat (JPG). De RAW bestanden zijn eigenlijk mijn ‘negatieven’ en geven wij nooit af.
Ja, alle foto's worden bewerkt zoals scherpte, belichting, kleur. voor jullie album worden de gekozen foto's extra bewerkt in dien wenselijk is.
Jazeker! wij streven er naar om binnen 2 weken max voorproefje door te sturen met enkele highlights. Zo kunnen jullie al direct wat laten zien aan vrienden en familie.
Tuurlijk! Wij vinden in dat geval wél leuk als jullie even Bruska Studio bij de beelden te vermelden – wie weet gaan er binnenkort vrienden van jullie trouwen en zo kunnen ze ons makkelijk vinden.
Bij speeches & stukjes zijn we natuurlijk foto’s en video's aan het maken! Maar in principe laten wij jullie en je gasten tijdens het eten wat meer met rust. Wij gaan er tevens van uit dat er wat betreft diner “iets” voor Bruska team geregeld is. Bij een uitgeserveerd diner zitten wij graag apart.
Graag zelfs, Wij laten op onze website natuurlijk graag beelden zien van de laatste bruiloften die wij hebben opgenomen.
Wij zijn beschikbaar door heel Nederland, en ook in de omgeving van Nederland.

voor extra vragen neem contact met ons op